Producător: iOttie
Cod produs: HLCRIO152
Disponibilitate: In curand
165,00 Lei

Cantitate

Icon Trimite mesaj

iOttie - Suport magnetic telefon - iOttie iTap Magnetic CD Slot - HLCRIO152

Suportul magnetic IOttie iTap Magnetic CD Slot este un suport de telefon pentru autovehicule cu prindere in fanta CD-ului. Suportul oferă o aderență puternică cu ajutorul unui sistem magnetic de prindere al telefonului compus din 6 magneti extrem de puternici. Folosind fanta CD-ului, acest suport ofera o solutie sigura, versatila si extrem de functionala pentru fixarea suportului. Spre deosebire de cele mai multe suporturi cu prindere la grila de ventilație, iTap Magnetic Slot CD-ul Mount a fost proiectat pentru a permite 360​​° rotație completă, care vă oferă, în timp ce conduceți, un unghi de vizionare optim în orice moment . Suportul are un sistem unic de blocare in  fanta CD-ului, utilizand 3 brațe de prindere protejate cu silicon pentru o fixare ferma dar care sa asigure in acelasi timp protectia impotriva zgarieturilor la montarea suportului.

Suportul este compatibil cu cele mai multe telefoane, utilizând pentru prindere, conform instructiunilor, una din placile metalice incluse in pachet . Aveti posibilitatea de a alege dintr-o placă de metal interioară sau exterioară; fiecare placă incluzand banda adezivă cu ajutorul careia se atașeaza de telefon.

  • Suport universal compatibil cu majoritatea telefoanelor inclusiv pentru telefoanele cu carcase dar si pentru sistemele GPS
  • Suportul este furnizat impreuna cu 2 placi metalice care au banda adeziva inclusa pentru prinderea de telefon. Placile metalice pot fi indepartate cu usurinta.
  • 6 magneti foarte puternici furnizeaza o forta de atractie de pana la 2,7kg pentru o prindere sigura a dispozitivului.
  • Suportul este mic si compact cu un design sofisticat.
  • Permite 360° rotație completă a telefonului pentru vizionare optima.
  • Magnetul nu afecteaza functionarea normala a telefonului sau transmisia GPS

Caracteristici tehnice
Utilizare In fanta CD-ului
Sistem prindere Magnetic
Compatibilitate
Telefon Universal
Caracteristici fizice
Culoare Negru

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie